Kwas kaprylowy 600 mg - 100 Softgels


Pomaga regulować wzrost grzybków drożdżowych i podtrzymywać naturalną równowagę mikroorganizmów w jelicie grubym

 

Kwas kaprylowy 600 mg - 100 Softgels

 

Kwas kaprylowy (Acidum caprylicum) jest kwasem tłuszczowym nasyconym. Występuje w tłuszczach roślinnych (kokosowy, palmowy) oraz zwierzęcych (z łaciny capro – koza, np. w tłuszczu zapasowym (łój) kóz i owiec, w tłuszczu mlekowym królików, kóz, kozic). Został spopularyzowany jako suplement diety przed Dr. William Crooka autora popularnej książki „The Yeast Connection”.

Pomaga regulować wzrost grzybków drożdżowych i podtrzymywać naturalną równowagę mikroorganizmów w jelicie grubym, nie przeszkadzając w namnażaniu bakterii niezbędnych dla zdrowia. 

 

SKŁADNIKI
Zawartość w  1 kapsułce

 
Zawartość
% wartości dziennej
Kwas kaprylowy 
600mg
*
 

Szczegóły

Sposób użycia: 1 kapsułke 1 – 2 razy dziennie, najlepiej podczas jedzenia.

Zawartość: 100 kapsułek

Producent: NOW Foods, 395 S Glen Ellynn Road Bloomingedale, Il 60108, USA

Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.

 
 
Szukaj: